Cautare

1456 de rezultate pentru "antena 1 pitesti cu dovleacul" (3.89 secunde)
Soseaua ar urma sa lege capitala de Autostrada Bucuresti-Pitesti. Ideea unui drum expres care sa lege Autostrada Bucuresti-Pitesti de Autostrada Soarelui nu e noua. ... Primarul Capitalei sustine ca investitia nu va fi cu mult mai mare fata de un drum la suprafata.
Municipal (Botosani) Arbitru: Popa Catalin (Pitesti) / A1: ... Birdes Romica (Pitesti) / Arbitru VAR: Calin Iulian (Stefanesti), Arbitru AVAR: Artene Ovidiu (Vaslui)
Castigatoarea merge in turul 2 al preliminariilor Conference League. CFR Cluj - FC U Craiova 1-0 A marcat: ... Popa Catalin (Pitesti), Arbitru AVAR: Birdes Romica (Pitesti)
S-au descoperit nereguli grave la Spitalul de Urgenta Pitesti, precum infiltratii in tavan, usi murdare si protocol de sterilizare incalcat.
Sefa Sectiei de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti a fost retinuta dupa ce ar fi luat mita de peste 140 de ori.
Nascuta in Pitesti, in varsta de 42 de ani, Teo Trandafir a absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Sectia araba-engleza. De-a lungul timpului a lucrat la Tele 7 ABC, Antena 1, Pro TV sau Romantica.
Victor Ponta, la Antena 3 Principalele declaratii ale lui Victor Ponta despre situatia economica a Romaniei: ... Eu nu mai vreau sa mai fie un Guvern PNL sau un Guvern al lui Klaus Iohannis, ca nu a venit cu el de acasa, vreau sa fie un Guvern al Romaniei.
Antena 3: ... Actorul Sebastian Papaiani s-a nascut la 25 august 1936, la Pitesti. ... - Intr-o lume modesta, intr-un cartier paralel cu Costache Negri, unde era plin de tigani, dar tigani cu care puteai sa fii prieten.
Analistii si consultantii politici par sa fie de acord ca s-a ajuns la un blocaj si ca presedintelui Basescu, specializat in mutari de sah cu pionii adversarului, i s-au redus drastic optiunile de joc. ... Fiecare viseaza rolul de primadona, sa castige totul si sa nu imparta cu nimeni.
Analistii si consultantii politici par sa fie de acord ca s-a ajuns la un blocaj si ca presedintelui Basescu, specializat in mutari de sah cu pionii adversarului, i s-au redus drastic optiunile de joc. ... Fiecare viseaza rolul de primadona, sa castige totul si sa nu imparta cu nimeni.
Paharul s-a umplut o data cu detestabilele afirmatii ale dvs. ... este naucitoare, si, in consecinta, incompatibila cu functia pe care o detineti prin frauda morala.
ANTENA 3, LA SPA Care-i problema voastra? ... Antena 3 a intrat intr-o faza isterica. Din panica profesionala. Nu e cazul inca sa se rupa in figuri de cutu al democratiei, a patra putere in stat si alte clisee.
ca sa il citez pe Vanghelie, "Adrian Nastase este deja o institutie" Adrian Nastase a fost invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3. ... De cand am iesit din penitenciar am vrut sa treaca o perioada in care sa fac pace cu mine insumi.
1. ... Dacian Ciolos este cel care a decis in mod ilegal (decizia este a instantelor) constituirea ca parte civila a Ministerului Agriculturii cu 60 de milioane euro in acel dosar.
Traian Basescu a atacat si a jignit cu sarg jurnalistii si trusturile de presa timp de cinci ani, dar a continuat sa se declare un aparator al libertatii presei, ajungand ca, in 2009, ziarele, televiziunile si mogulii sa fie principalul subiect de campanie pentru un nou mandat la Cotroceni.
LINISTE De dimineata, am deschis televizorul si a aparut Udrea pe bicicleta iar Antena 3 i-a pus microfonul in gura.
El va fi, de la 1 octombrie, Director de Creatie (Creative Director) pe Mediafax Group. ... In 2003 a plecat la Antena 1, pentru a prezenta principala editie a Observatorului.
Astazi, 2 aprilie 2013, incepand cu ora 21:30, Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, participa la emisiunea "Sinteza zilei" moderata de Mihai Gadea, la Antena 3. ... ' "120 de ani de social-democratie in Romania" este tema emisiunii "Sinteza zilei" la care voi participa in aceasta seara la Antena 3'.
Realizatorul de la Antena 3 a declarat razboi retelei de socializare Facebook, dupa ce administratorii site-ului i-au blocat contul. ... Eram suspendat pentru ca am postat ceva care e in neconcordanta cu politicile Facebook. ... Cred ca-l inchid", a spus Mircea Badea la Antena 3.
Desi emisiunea inregistra audiente bune, Bendeac a fost interzis din pricina faptului ca a filmat o scena cu Radu Banciu, un cunoscut adversar al lui Mircea Badea si al lui Dan Voiculescu, scrie Libertatea.ro.
google-analytics.com